Vištienos troškinys su kokosu pienu 🥥

Mėgstu lengvai ir greitai pagaminamus patiekalus. Čia būtent toks ir yra. Plius dar jis sveikuoliškas, tinka vartojantiems mažai angliavandenių.
Ryškiai žalios spalvos virti brokoliai, žaliosios alyvuogės ir vištiena troškinta kokosu piene, su kariu ir šaukšteliu riešutų sviesto...
Reikės:
- 500g vištienos file
- truputi augalinio aliejaus kepimui
- pusės skardinės kokosų pieno
- 1 v.š. riešutų sviesto
- vienos brokolio "galvos"
- alyvuogių
- druskos
- kario prieskonių
- kajeno pipirų (maltų)
- lukštentų kanapių sėklų
Supjaustome vištieną kubelio formos gabaliukais ir keptuvėje apkepiname su trupučiu aliejaus. Apkepus vištienai, pilame kokosų pieną, įdedame riešutų sviestą, kario prieskonius ir druską. Viską išmaišome ir troškiname uždengus dangčiu, kol pienas sutirštėja.
Brokolius supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir deda virti į verdantį, pasūdytą vandenį, kol suminkštės.
Viską gražiai paserviruojame lėkštėje, įsidedame alyvuogių, brokolius apšlakstome alyvuogių aliejumi. Ant vištienos beriame kajeno pipirų ir truputi lukštentų kanapių sėklų.
SKANAUS!
PREKĖS, KURIOS GALI JUMS PATIKTI: