Kokosiniai batonėliai

- juodojo šokolado plytelės (geriausia rinktis be cukraus ir kad būtų kuo daugiau kakavos)
- kokoso drožlių
- graikiško jogurto
- jeigu labai norisi, galima dėti ksilitolio ar kito saldiklio, pagal skonį

Kokosų drožles sumaišome su graikišku jogurtu ir saldikliu (jeigu jį naudojame). Dedu kelis šaukštus ir žiūriu, kad masė būtų tinkama minkyti ir formuoti. Jeigu matosi, kad trūksta drėgnumo, dedame dar šiek tiek jogurto.

Suformuojame batonėlius ir dedame į šaldymo kamerą. Aš dėjau ant medinės lentelės apvyniotos kepimo popieriumi, nes nenorėjau, kad prikibtų prie lentelės.
Kol batonėliai stingsta, ištirpiname šokoladą garų vonelėje.
Sustingusius batonėlius traukiam lauk iš šaldymo kameros, juos mirkome ištirpusiame šokolade ir vėl perkeliame į šaldymo kamerą, kol šokoladas sustings.

Išėmusi iš šaldiklio dar padariau tokias bangeles viršuje, kad gražiau atrodytu ;)
SKANAUS!
PREKĖS, KURIOS GALI JUMS PATIKTI: