Česnakinė kiaušinių ir kietojo sūrio užtepėlė 🧀🧄

velyku patiekalai receptas
    Čia yra yra pati skaniausia užtepėlė, kuri niekada ilgai neužsilieka. Visada gaminu jos daug, nes žinau, kad valgys ją visi su pasimėgavimu. Kiaušiniai, česnakas, sūris ir majonezas susimaišę patrusavyje sukuria tobulą skonio harmoniją :) 

    Reikės:
    • 8 kiaušinių;
    • 200g kietojo sūrio (aš naudojau "Džiugo" sūrį);
    • 1 česnako galvos;
    • 300g majonezo;
    • pusės citrinos sulčių;
    • krapų.

    Visų pirma išverdame kiaušinius, kad jie būtų kieti. Išvirusius kiaušinius atvėsiname (galime dėti į šaltą vandenį, kad greičiau atvėstu), tada juos nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka. 

    Nulupame česnakus ir sutriname arba sutarkuojame smulkia tarka. Sūrį taip pat sutarkuojame. 

    Kiaušinius sumaišome su česnaku, sūriu ir majonezu. Įspaudžiame pusės citrinos sulčių, šiek tiek padruskiname ir papipiriname, suberiame susmulkintus krapus ir dar kartą viską išmaišome. 

    Užtepėlę galime valgyti su kepta duona, skrudintu batonu, tepti ant brusketos. 

     

    SKANAUS!

     

    PREKĖS, KURIOS GALI JUMS PATIKTI:

    virtuvinis_dubuoDUBENĖLIS TEŠLAI MAIŠYTI Mynte Butter Cream

    Mediniai druskos ir pipirų malūnėliai (juodos spalvos)

    DRUSKOS IR PIPIRŲ MALŪNĖLIAI (juodi)

    Grįžti į tinklaraštį

    Rašyti komentarą

    Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti.