Beigeliai su graikišku jogurtu 🥯

Panašu, kad ne veltui beigeliu receptai šiuo metu tokie populiarūs. Pagaliau ir aš prisiruošiau vieną tokį išbandyti. Kažkur, interneto platybėse buvau jį radusi ir džiausiuosi, kad nepatingėjau jo užsirašyti. Dalinuosi su jumis labai lengvu ir paprastu beigeliu receptu, kuriam nereikės mielių, nereikės jokio ilgo kildinimo proceso. Visas gaminimas ir kepimas man užtruko apie 30min.
Gavosi minkštučiai ir skanūs beigeliai. Iš mano nurodyto kiekio išėjo tik 4 ir jie buvo iškart suvalgyti. Kitą kartą gaminsiu daugiau...😅

Reikės:
- 200g miltų
- 1 a.š. druskos
- 1 a.š. kepimo miltelių
- 200g graikiško jogurto
- 1 v.š. pieno (naudojau augalinį)
- Sezamo sėklų (naudojau kepintas)
Gaminimo eiga:
Visų pirma reikėtu įkaitinti orkaitę iki 200 laipsniu (kaitinimas iš apačios, su vėjeliu).
Sumaišome miltus su druska ir kepimo milteliais. Į miltus dedame graikišką jogurtą ir viską gerai išminkome. Gautą masę padaliname į 4 dalis ir suformuojame rutuliukus. Rutuliukuose su pirštu suformuojame norimo dydžio skylutę. Dedame ant kepimo popieriaus, aptepame baigelių viršų su pienu ir apibarstome sezamų sėklomis. Pašauname į įkaitintą orkaitę ir laukiame, kol gražiai apskrus. Man kepė apie 15min.
SKANAUS!
PREKĖS, KURIOS GALI JUMS PATIKTI: